lørdag 30. april 2011

En særdeles hyggelig kveld på Raudbrygga!

Våre kjære serbiske sykepleiere og kolleger ble  for litt siden ferdige med praksisen sin ved Inderøyheimen, noe som ingen av oss ansatte ville la gå ubeaktet hen!

Helt siden februar måned har ansatte nærmest daglig stilt spørsmål om hvordan vi på best mulig måte kan få takket alle tre for en særdeles god innsats ved Inderøyheimen og for et utrolig godt og gledespredende fellesskap ….!!!

Omsider… (!)  ble alt klarlagt med endelig avslutning på Raudbrygga, og sammen med mange ansatte, begge avdelingslederne og tilsynslegen vår samlet rundt langbord, ble våre tre hedersgjester behørig tiljublet og ønsket hjertelig velkommen !

Gaver ble gitt fra kommunen v/Inderøyheimen til alle tre, likeledes hjertelig takk via gaver med hilsen fra ansatte :), samt noen ord med personlig strikke-hilsen til “tre nye og meget lovende ski-talenter som i løpet av vinteren dukket opp ute på Hustadlandet”…..(!),  etterfulgt av noen flere takkens ord på vegne av oss alle sammen !!! 

Og aldri tidligere, siden jeg ble ansatt i Inderøy kommune  for godt og vel 10 år siden, har jeg opplevd noe lignende….. !

Riktig nok har vi et meget godt arbeidsmiljø ved Inderøyheimen, som  i løpet av vintermånedene ble ytterligere forsterket gjennom våre tre serbiske kolleger som til glede for flere av oss etter hvert også har blitt til gode venner  :))

 

010

Like etter festlighetene på Raudbrygga, fulgte den gode lokalavisa vår “Inderøyningen” opp med følgende bilde og tekst .….. :

 

023

024 

PS! - Notisen ovenfor er ikke skrevet av u.t., men av en av  mange takknemlige ansatte ved Inderøyheimen! ( G.L.)

 

Milica, Vladimir og Gordana:

Jeg vet jeg har mange med meg når jeg med dette ønsker dere

ALT HELL OG LYKKE  TIL  I  TIDEN FREMOVER…… !!!

 

Ps!

Vi er her fortsatt…..! ! !

Ikke bare her og nå, men også  i fortsettelsen av det som har vært….., og  forhåpentligvis langt inn i begynnelsen av noe helt nytt og spennende …… !!

 

Klem og kiss fra meg  ;)

fredag 1. april 2011

Lysere tider ……

Jeg har aldri forstått poenget med å skru tiden en time tilbake når vinteren nærmer seg, noe som betyr at en allerede mørk nok årstid blir desto mørkere…..

Forrige helg stilte vi klokka atter en gang mot sommertid og dagene har med ett blitt adskillig lysere og triveligere noe som merkes godt på humøret og trivlselen oppe på loftstua hvor vi nå er så heldige å ha kveldssola inn gjennom vinduene helt inntil “Dagsnytt 18” på radio P2 /NK2” og vel så det.

001

Lussi slapper av på teppet sitt i sofaen etter en god løpetur med herlig basing i snøen i ettermiddag i Reivik-skogen og deromkring….., mens lyset og en forsmak av de forestående sommermånedene flommer inn gjennom vinduene.

017  025

027  013

HEIA NORGE !!!

Ski-NM på Steinkjer, Tour de Ski og ikke minst VM i Holmenkollen har turnert TV-skjemen min de siste månedene !

Og i anledning dette fant jeg fram en utrevet side fra Trøndeavisa som jeg kom over en gang i sommer og som jeg heldigvis greide å oppspore i alt rotet mitt……..,  innimellom alle mulige oppskrifter, hefter og magasiner…… !!

I dette utklippet stod det om to iherdige damer fra Steinkjer som satte seg ned og strikket intet mindre enn 120 par sokker i anledning NM på ski;  50 par damesokker og 70 par herresokker som skulle deles ut til de tre beste utøverne av hver øvelse. Den ene strikket mens den andre broderte flaggene, og slik kom de seg sammen i mål lenge før NM startet.

Imponerende!

Dermed startet et nytt strikkeprosjekt for egen del som i begynnelsen var tiltenkt mine aller nærmeste og som noen vennegaver etc. samt et par eller to til meg selv.

032

Mens jeg har sittet og sett på alle mulige skirenn, har strikkepinnene gått i samsvar med det ene nervepirrende skirennet etter det andre, og til slutt har jeg endt opp med adskillig flere sokkepar enn det det som strengt tatt er nødvendig.

036

Derfor har jeg sett meg nødt til å selge unna en del, og sokker er fortsatt til salgs (i damestørrelse) siden jeg har strikket enda flere par siden disse bildene ble tatt.

Om jeg ikke hadde vært så sentenkt og startet produksjonen noe tidligere, kunne jeg sikkert ha innlosjert hos min kjære tante på Slemdal, fått med meg deler av VM og kanskje i løpet av kveldens mulm og mørke solgt varme og gode sokker i 100% ull til noen av de som teltet langs løypa ……. ;))

Angrer bittert på at denne ideen ikke dukket opp tidligere !

002

025  026 006

Sokkene ovenfor var alle under produksjon for en måneds tid siden og derfor enda ikke tovet, men det hvite paret på bildet like nedenfor var nesten til salgs. Det manglet bare noe oppbørsting etter selve toveprosessen.

029 013

011   018

024

Heia Norge……, Petter Northug, Marit Bjørgen, Therese Johaug og alle de flotte skiløperne våre ! :))