søndag 3. mai 2009

Lussi

Vi har hatt noen flotte dager med strålende vær her i Trøndelag, og fredag ettermiddag var det hele 27 grader oppe på verandaen min!

024

Da er det kjekt å ha sin egen lille hule under trappa opp til verandaen. Her liker Lussi å ligge og følge med mens jeg holder på nede i hagen.

Beardisen elsker å ligge under et eller annet, som kjøkken- og sofabord eller under senga. Derfor er plassen under trappa helt perfekt for henne!

002016

Vi har vært på skogstur i det fine været, sammen med Ottar som er bestevennen til Lussi. Og gjett om de to koser seg sammen!

007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottar er en morsom og sjarmerende Kongepuddel, og vi har tilbakelagt mange fine turer sammen med ham og “moren” hans, Trine Lise.

015

Men nå i helga har Lussi vært uheldig og brukket den ene neglen sin. Derfor må vi holde oss litt i ro noen dager, til tåa blir god å gå med igjen. 014

Ja nettopp, det er en av neglene på den venstre forfoten som er brukket, og det gjør voooondt!

Lussi er fryktelig pysete når det gjelder slikt som dette, og Beardisen har en nesten innebygget redsel for beina sine og liker slett ikke at noen tar på dem.

010

Men en vond tå, innebærer også at en får litt ekstra kos og oppmerksomhet, og Lussi elsker å bli strøket og klappet på magen sin! Da ligger hun gjerne og god-brummer litt :-)

4 kommentarer:

GundaM sa...

For en aldeles bedårende hund du har;) Nydelig!

Og den stampen min fikk jeg på Bruktbobutikken på Levanger, de var på tur til å kaste den da jeg kom fordi den hadde stått ute hele vinteren og ingen hadde kjøpt den! dessuten hadde den rasa fra a hverandre ;( Men ejg fikk liv i den igjen og angrer ikke kuppet mitt!

Randi sa...

Har du sett...Ottar er jo blitt en hårdott igjen...er jo ikke lenge siden han var nyklipt.

Skjønner at det må være godt for Lussi å få bort mye pels. Shila sliter fryktelig i varmen.

Ble skuffet da vi var i Finnehiemen i går...de har jo rasert deler av området....det såg jo ikke ut!!
Håper de får fjernet alt iløpet av våren.

Anonym sa...

Kjempefine bilder. Snakk om kjælegris!

Det lille røde huset sa...

Det er forferdelig synd med all den fine skogen som har blitt hogget, og det må jo ryddes snart slik at det blir fremkommelig.

Ad. Lussi: kjælegris er bare fornavnet...... :-)

GundaM: Du gjorde litt av et kupp da du kjøpte den stampen!!! Si fra hvis du får inn noe lignende!